{/exp:nsm_better_meta:template}
Neem contact op:

T. +31(0)180 - 33 18 20
info@bss-nederland.nl


Welkom bij BSS-Nederland, de leverancier voor duurzaam ondernemen


Building the future in every moment of your business!

HERTZ KOMPRESSOREN levert het complete pallet om productie- en arbeidsprocessen te voorzien van de energiebron perslucht. De systeemoplossingen omvatten persluchtproductie, perslucht conditionering en persluchttransport en zijn gericht op een optimaal totaalrendement.

Voor elke persluchtvraag hebben wij een passende oplossing.

BSS-Nederland de exclusieve HERTZ-DEALER; informeer naar de kostenbesparende mogelijkheden!


Schone perslucht voor alle toepassingen

De toenemende eisen van de moderne productieprocessen stellen ook steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de perslucht. Compressoren comprimeren de aangezogen lucht, daardoor nemen de verontreinigingen toe. Daarnaast worden in de compressor niet alle oliedeeltjes uit de perslucht verwijderd, maar blijven deze achter in de fijnste vorm zoals aërosolen. Om onzuiverheden zoals fijn stof, olie druppels, roestdeeltjes, aanslag, delen van afdichtingsmateriaal uit de perslucht te halen is filtratie nodig. Met de filtratietechnologie ECOCLEAN is een bescherming gegarandeerd door middel van hoge filtratie efficiency voor bijv. pneumatische productie-apparatuur, machines, gereedschappen, meetinstrumenten of ademlucht.


PBM's Veilig en gezond werken

Het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is uitermate belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van de gebruiker. Goede arbeidsomstandigheden verhogen de productiviteit. Bij het gebruik van luchtkappen wordt vaak perslucht toegepast. De benamingen ademlucht en perslucht werden vroeger door elkaar gebruikt. Om verwarring te voor komen hebben ze nu allebei hun eigen betekenis.

Desondanks wordt er nog veel “standaard perslucht” als ademlucht gebruikt. Ademlucht is dus een samengeperste zuivere lucht, geschikt voor gebruik in een ademluchttoestel. De kwaliteit van de ademlucht valt en staat met het op tijd uitvoeren van onderhoud aan de filterunits.


Goed geconserveerd

Uiteraard is het heel belangrijk dat na het gritstralen de materialen of constructies van een goede coating worden voorzien. In de Gritstraalwinkel bieden wij een ruim scala aan van verfspuitapparatuur en benodigdheden voor allerlei coatingwerkzaamheden. 

Onderhoud en reparatie

Onderhoud is het totaal van activiteiten met als doel, het in "een aanvaardbare conditie" houden of terugbrengen van persluchtinstallaties, teneinde de gevraagde mate van functionaliteit te borgen.

meer...

Ademluchtfilters

Schone en veilige ademlucht

meer...

Scott luchtkappen en helmen

op perslucht of met aanblaasunit

meer...
Design en ontwikkeling door: WA Design reclame & adviesbureau