Neem contact op:

T. +31(0)184-74 60 70
info@bss-nederland.nl


COMPRAG Compressoren

Meer perslucht voor minder geld


BSS-Nederland introduceert als exclusieve dealer het complete productengamma van Comprag Compressoren GmbH. Comprag ontwikkelt, produceert en levert perslucht apparatuur voor betrouwbaar en duurzaam gebruik in de industrie. Heeft reeds een jarenlange ervaring met het produceren van compressoren en persluchtconditionering. Comprag heeft eigen productiefaciliteiten en volledig uitgeruste productie-installaties. Hiermee wordt de volledige productie cycli en de voortdurende uitbreiding van het assortiment gerealiseerd. Producten van Comprag GmbH worden wereldwijd verkocht via een dealernetwerk in meer dan 50 landen.

COMPRAG A-SERIE SCHROEFCOMPRESSOREN 30,0 - 90,0 kW


COMPRAG A-SERIE SCHROEFCOMPRESSOREN zijn oliegeïnjecteerde schroefcompressoren, die ontworpen zijn voor een continue en efficiënte productie van perslucht in werkplaatsen, productiebedrijven en fabrieken. Ze zijn compact en logisch constructie en gemakkelijk in het gebruik. De compressoren zijn uitgerust met moderne Pro-Log controllers voor instellingsmogelijkheden, controle en monitoring via LAN en kan worden verbonden met een systeem voor het besturen van meerdere compressoren.

De A-SERIE van 30,0 kW tot 90,0 kW is leverbaar in meerdere uitvoeringen:

LEVERBARE CAPACITEITEN  :  4,7 - 13,8 m³/min.
DRUKBEREIKEN                       :  8,0-13,0 bar.

Klik op de button voor een directe doorlink naar de technische informatie.

 

 

 

COMPRAG PERSLUCHT ADSORPTIEDROGERS AD-SERIE


Comprag AD-SERIE adsorptiedrogers zijn een zeer efficiënt middel voor het verwijderen van vocht uit perslucht. Met hen kan het dauwpunt worden gehandhaafd op een constante druk bij -40° C. Adsorptie drogers bestaan uit twee kolommen met grote diameter, dat de optimale hoeveelheid droogmiddel bevatten. Perslucht wordt afwisselend in één van de twee kolommen wordt gebracht en blijft door de gematigde snelheid relatief lang met het droogmiddel in contact, waarbij het vocht uit de lucht gehaald wordt. Als het droogmiddel van een kolom te vochtig wordt, schakelt de stroming van perslucht naar de andere kolom. AD-SERIE adsorptiedrogers hebben een hoge kwaliteit regelkleppen met een lange levensduur. Het schakelen tussen de kolommen en de regeneratie van het droogmiddel wordt bestuurd door een elektronische besturing met een vaste cyclus, of naar behoefte.

LEVERBARE CAPACITEITEN  :  0,4 - 25,0 m³/min.

COMPRAG PERSLUCHTCYCLOONAFSCHEIDERS AS-SERIE


De PERSLUCHT CYCLOONAFSCHEIDERS AS-SERIE  werken met minimale drukval en garanderen een constante hoge efficiëntie van het scheidingsproces. De perslucht cycloonafscheiders worden geïnstalleerd tussen de compressor en persluchtkoeldroger. De cycloonafscheiders van de AS-serie geven een minimaal drukverlies en zorgen voor een hoog en constant scheidingsrendement.

De cycloonafscheiders kunnen ook voorzien worden van de condensaatafvoerventilen FD, TD en TD-Combi.

EIGENSCHAPPEN:

  • Efficiënte verwijdering van condensaat en 99% van alle deeltjes
  • Verwijdert condensaat en deeltjes tot 5 micron
  • Brede keuzemogelijkheid filtratiegraad voor allerlei toepassingen
  • Brede keuzemogelijkheid in aansluitmaten van 3/8" tot 3" schroefdraad
  • Automatische condensaatafvoer
  • Aluminium behuizingen voorzien van een poedercoating

LEVERBARE CAPACITEITEN  :  1,2 - 46,0 m³/min.

COMPRAG OLIE / WATERAFSCHEIDERS WOS-SERIE


De WOS-SERIE OLIE-WATERAFSCHEIDERS zijn ontwikkeld om het condensaat, olie en andere verontreinigingen te scheiden. Deze verontreinigingen kunnen dan worden hergebruikt. Door het gebruik van een geavanceerd multi-stage scheidingsproces, is de olie-waterafscheider WOS in staat om zeer effectief verontreinigingen en olie te scheiden uit het condensaat.

EIGENSCHAPPEN:

  • Geen voedingsaansluiting - werkt zonder elektriciteit
  • Betrouwbare constructie zonder bewegende delen
  • Eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden

LEVERBARE CAPACITEITEN  :  10, 20 en 30 m³/min. [compressorcapaciteit]

Soortgelijke producten

Schroefcompressoren

Schroefcompressoren met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

Perslucht koeldrogers

Voor conditionering van perslucht is de koeldroger is onmisbaar.

Design en ontwikkeling door: WA Design reclame & adviesbureau