Neem contact op:

T. +31(0)184-74 60 70
info@bss-nederland.nl


Comprag schroefcompressoren

Schroefcompressoren

TCO bij schroefcompressoren


De aankoopprijs en onderhoudskosten van een compressor vertegenwoordigen een deel van zijn totale levenscycluskosten een ander deel van de totale uitgaven voor een schroefcompressor wordt gevormd door de energiekosten tijdens de levensduur van de compressor. Deze kosten zijn afhankelijk van de persluchtbehoefte binnen de onderneming.

Op meerdere manieren kan er op de kosten van perslucht bespaart worden; zoals 

  • Warmte terugwinning
  • Netdrukverlaging
  • Optimale compressorbesturing

Energiebesparende compressorbesturingssystemen:


E-LOGIC en PRO-LOGIC

COMPRAG levert twee compressorbesturingssystemen. De compressoren tot en met 22 kW zijn voorzien van de E-LOGIC besturing. Een modulaire besturing voor de compressoren van 7,5 tot 30 kW.  De E-LOGIC controleert de automatische modus van de compressor.

Het biedt ook de gebruiker alle belangrijke informatie van over de compressor, zoals werkdruk, temperatuur van de het perslucht / oliemengsel, bedrijfsuren standen, onderhoud en storingen.
 

Vanaf 30 kW zijn de compressoren uitgerust met de PRO-LOGIC besturing; De PRO-LOGIC controleert de automatische modus van de compressor. 

Het biedt ook de gebruiker alle belangrijke informatie van over de compressor, zoals werkdruk, temperatuur van de het perslucht / oliemengsel, bedrijfsuren standen, onderhoud en storingen. Verder bieden de PRO-LOGIC besturingen de mogelijkheidvan aanpassing en controle, monitoring via LAN en is verbonden met een systeem voor het beheer van meerdere compressoren.

Total Cost of Ownership


De COMPRAG compressoren zijn ontwikkeld om een optimale balans tussen prestaties en energie-efficiëntie te maken en hebben lange onderhoudsintervallen, om uw bedrijfskosten te verlagen. De COMPRAG compressoren zijn de meest efficiënte in hun klasse.

Design en ontwikkeling door: WA Design reclame & adviesbureau