Neem contact op:

T. +31(0)180 - 33 18 20
info@bss-nederland.nl


SSC Compressoren

Smart. Clever. Cost efficient


BSS-Nederland introduceert als exclusieve dealer het complete productengamma van SSC Compressoren. SSC Compressoren ontwikkelt, produceert en levert perslucht apparatuur voor betrouwbaar en duurzaam gebruik in de industrie. Heeft reeds een jarenlange ervaring met het produceren van compressoren en persluchtconditionering. SSC Compressoren heeft eigen productiefaciliteiten en volledig uitgeruste productie-installaties. Hiermee wordt de volledige productie cycli en de voortdurende uitbreiding van het assortiment gerealiseerd. Producten van SSC Compressoren worden wereldwijd verkocht via een dealernetwerk.

Model: TD-Serie


De "alles-in-één" -oplossing


Olie-geïnjecteerde schroefcompressoren op persluchtetel met droger 4-18,5 kW. Onze TD-serie is de ideale oplossing "alles in één" voor onze klanten die de voorkeur geven aan een compacte oplossing. Geen leidingwerk, alles is gereed, sluit gewoon elektriciteit aan, sluit de persluchtaansluiting aan op het persluchtnetwerk of -apparaat en u bent klaar om te starten ...

 

 

Model: Flexi


"De energiezuinige professional"

Olie-geïnjecteerde schroefcompressoren met directe aandrijving en frequentieregeling 11-75 kW. De compressoren in onze Flexi-serie zijn onze energiebesparende professionals: ze besparen tot 35% op het stroomverbruik in vergelijking met conventionele compressoren.

Model: Strong 2S


"De koning bij het besparen van energie"

Door gebruik te maken van een 2-traps compressie, wordt de lucht in 2 stappen gecomprimeerd van omgevingsdruk naar de einddruk. Tussen de twee compressiestappen wordt de lucht afgekoeld. Dit type compressie vereist aanzienlijk minder energie dan eentraps compressoren.

Model: Scroll


Onze specialist voor 100% olievrije lucht

Onze Scrolli-serie levert 100% olievrije lucht. Met het geselecteerde moduleontwerp kunt u de grootte van de compressor exact afstemmen op uw behoeften. Onze multilevel software selecteert altijd de optimale bedrijfstoestand. En als een module eenmaal een probleem heeft, schakelt de software automatisch naar een andere module zodat u altijd de lucht krijgt die u nodig hebt.

De voordelen voor onze klanten:

  • 100% olievrije lucht volgens ISO 8573-1 Klasse 0.
  • Modulair ontwerp biedt extra operationele veiligheid als de compressor automatisch overschakelt
  • Optimale werking door intelligente besturing "Multilevel".
  • Zeer stille werking maakt installatie mogelijk, zelfs op gevoelige locaties.
  • Kleine afmetingen maken een ruimtebesparende installatie mogelijk.

Soortgelijke producten

Design en ontwikkeling door: WA Design reclame & adviesbureau