Neem contact op:

T. +31(0)180 - 33 18 20
info@bss-nederland.nl


KSP Machine Tool Division


Een groot gedeelte van onze reinigingsmachines worden geproduceerd door de Firma KSP Machine Tool Division; waarvan wij exclusief dealer zijn voor Nederland.

KSP Machine Tool Division is sinds 1998 actief in de industrie voor het reviseren van motoren met machines en gereedschappen. In deze 20 jaar hebben zij de belangrijke plaats op de internationale markten bereikt met hun hoogwaardige producten en diensten. KSP volgt voortdurend de marktvraag en ontwikkelt nieuwe producten volgens specificatie van de klant. Hiermee heeft KSP een goed resultaat laten zien om aan de eisen van onze klanten te voldoen en heeft hiermee goede en aanzienlijke verkoopvolumes verkregen.


KSP Machine Tool Division heeft deze filosofie overwogen en besloten verder te werken aan hun meest ervaren gebied om hun klanten de beste service te bieden, en doorgaan met het verzenden van producten van de hoogste kwaliteit naar de internationale markten. KSP exporteert deze machines naar vele Europese, Amerikaanse en Midden-Oosterse landen.

Alle machines zijn voorzien van een CE-keur.

 

 

HEETWATER REINIGINGSCABINES


De reinigingscabines van de HPWM-serie zijn ontworpen voor het reinigen van kleine, complexe componenten met water onder hoge druk. De pomp die met een voetschakelaar werkt, maakt handsfree reinigen mogelijk; en dus een betere controle voor de operator. De pomp met hoog debiet biedt uitstekende prestaties voor perfecte reinigingsresultaten. Het verwarmde water dat door een efficiënt verwarmingssysteem wordt verwarmd, verhoogt de reinigingskwaliteit. En de geïsoleerde watertank vermindert het energieverbruik.

De cabines zijn leverbaar als FSD = Front schuifdeur of KBZ = Kantel bovenzijde; bovenzijde van de cabine kantelbaar te openen.

PAW-SERIE | PLATFORMREINIGINSMACHINES


De PLATFORM AGITATION WASHING MACHINE is het nieuwste ontwerp van de originele pneumatische aangedreven platform agitatie onderdelenwasser. Het is ideaal voor gebruik in vele industrieën, waaronder transport, metaalbewerking, drukkerijen en reconditionering. De beweging van onderdelen in de vloeistof vermindert drastisch de wastijd en verbetert de reinigingsefficiëntie, zonder de levensduur van de reinigingsmedia negatief te beïnvloeden.

KSP-roermachines die zijn ontworpen voor het verwijderen van oliën, spanen en deeltjes uit een breed scala aan componenten met behulp van reinigingsmiddelen op waterbasis en milieuvriendelijke oplosmiddelen. De machines zijn volledig PLC-bestuurd.

DPF1800 | DPF REINIGINGSMACHINE


De DPF-Cleaningmachine is een speciale installatie voor het reinigen van allerlei soorten roetfilters. Er zijn 3 varianten leverbaar; van een eenvoudige machine tot een installatie waarbij de filters compleet gedroogd worden en de reiniging plaats vindt op basis van de meting die de machine vooraf uitvoert.

De meetresultaten van de meting voor - en na de reiniging kunnen uitgeprint worden.

Design en ontwikkeling door: WA Design reclame & adviesbureau